Яблуко Мутсу
Яблуко Мутсу
100.00 грн.
Поділитись:
  • facebook
  • telegram
  • viber
Опис

Мутсу - японський зимовий сорт яблуні. Сорт отриманий в результаті схрещування таких чудових сортів як Індо і Голден Делішес. Плоди ніжно-зеленого кольору, дуже великі, мають округлу форму. М'якоть плодів світло-жовта, щільна і середньозерниста, дуже соковита, має приємний аромат. Смак яблуні десертний і гармонійний з присмаком легкої кислинки. Час дозрівання плодів багато в чому залежить від погодних умов, середні терміни дозрівання початок 2 кінець 3 декади вересня. Дерево сильноросле, має широко округлу крону середньої густоти. Урожайність сорту порівняно висока. Сорт має середню зимостійкість, стійкий до хвороб. Даний сорт придатний для вирощування в усіх кліматичних зонах України. Плоди високо транспортабельні. Споживча стиглість - у січні-лютому. Плоди придатні для транспортування на далекі відстані. Призначення плодів - використання у свіжому вигляді.

Яблука володіють високими харчосмаковими, дієтичними і естетичними якостями. Вони містять цукри, (фруктозу, сахарозу, глюкозу), органічні кислоти (яблучну, лимонну), мінеральні солі, ароматичні речовини. Особливо багато в яблуках вуглеводів, які легко і швидко засвоюються організмом людини. У яблуках міститися вітаміни А, В1, В2, С, РР. Яблука можна використовувати також в переробленому вигляді.

Ви маєте запитання?
Дякуємо за Ваше запитання!
Ми якомога скоріше намагатимемося надати Вам відповідь.