Сірка гранульована 0,100 кг / 0,25 кг / 0,5 кг / 1кг
Сірка гранульована 0,100 кг / 0,25 кг / 0,5 кг / 1кг
25.00 грн.
Поділитись:
  • facebook
  • telegram
  • viber
Опис

Сірка гранульована для підкислення грунту (для лохини, журавлини, хвойних та інших кислотолюбивих рослин)
для підвищення кислотності грунту лохини, журавлини, брусниці, гортензій, хвойних та інших кислотолюбивих рослин. Гранульована сірка для лохини, поступово розкладаючись, на тривалий термін забезпечує рослинам оптимальне середовище, знижуючи рівень pH грунту. Сірка гранульована починає працювати приблизно через пів року після внесення в грунт, дозволяючи голубиці витягати з субстрату корисні речовини і засвоювати їх.
гранульовану сірку можна застосовувати для знезараження теплиць, фрукто- і овочесховищ, дезінфекції різної техніки і споруд с / г призначення (передпосадочная фумігація або обробка після збору врожаю)
У боротьбі з шкідниками. Сірку використовують в якості акарицидного кошти для боротьби з комахами, в основному, кліщами.
Захист від хвороб, а також допомагає в боротьбі з грибками і цвілі в грунті. Сірка - використовується як фунгіцидний засіб, запобігаючи появі борошнистої роси і кореневої гнилі.
В середньому незалежно від типу грунту, якщо pH близько 5 одиниць, то рекомендується вносити 5 кг сірки на 1 сотку, або 50 г на 1 кв.м. Якщо грунт більш лужна, то норму внесення можна збільшити.

При посадці саджанців лохини гранульована сірка вноситься в яму шляхом її рівномірного перемішування з торфом.

При обробці вже існуючих насаджень сірку для лохини насипають рано навесні і в середині літа.

Для високої інтенсивності окислення грунт повинен бути зволоженою і добре аерірованной.

Пил сірки в повітрі може викликати запалення слизових оболонок очей, верхніх дихальних шляхів і роздратування шкірних покривів. Тому, при роботі з речовиною, необхідно використовувати спец. одяг і індивідуальні засоби захисту.

Ви маєте запитання?
Дякуємо за Ваше запитання!
Ми якомога скоріше намагатимемося надати Вам відповідь.