Вага: 50 - 70 г
Дозрівання: серпень (III – декада), вересень (I – декада)
Особливості сорту:
Плоди великі, округло-овальної форми, іноді з помітним гострим точковим носиком, можуть бути звужені до вершини плода або сплюснуті з боків. Помаранчеві, з рожево-червоним розмазаним точковим, іноді просто інтенсивнішим помаранчевим засмагою з одного боку плода. Зовні дуже красиві помітні плоди. При повному поспіванні інтенсивніше забарвлення. На дереві тримаються добре, добре зберігаючись до моменту знімання врожаю.
М'якуш щільний, досить соковитий, трохи сухуватий у місцях відділення кісточки, дуже солодкий, трохи крихкий, солодкого абрикосового смаку, з ароматом. Кислоти смакують незначну кількість. Плоди високотоварні, придатні для продажу на ринках, транспортуваннях. Деякий час ще зберігаються у звичайних умовах після збиранн