Розмір: Великі
Вага плода: 230-250 г
Дозрівання: Середина вересня
Морозостійкість: Висока
Схема посадки: 4 х 2 м
Особливості сорту: Дерево середньоросле, крона компактна широкоовальна. Її утворюють досить короткі гілки середньої міцності, які відходять від стовбура під середнім гострим кутом.
У плодоношення на середньорослій підщепі вступає з четвертого року після посадки.
Плоди великі (230-250 г), одномірні, видовжено-округло-конічні, іноді асиметричні, жовтувато-світло-зелені з оранжево-червоним розмитим рум'янцем на більшій частині поверхні і тьмяно-червоними штрихами і плямами на його тлі.
Зимостійкість вивчається. Стійкість проти збудників комплексу грибкових хвороб середня.
Цвіте в середні строки, досить тривалий час. Шкірочка середньої товщини, дуже щільна, гладка, середнього блиску. М'якоть жовтувато-кремовий, щільний, дуже соковита, хрустка, кисло-солодка.
Знімальна зрілість настає в середині вересня, споживча - на початку листопада. У холодильнику зберігається 6-7 місяців. Транспортабельність висока.