Розмір: Середні та великі
Вага плода: 150 - 200 г
Дозрівання: Кінець вересня
Морозостійкість: Висока
Схема посадки 4 х 2 м
Особливості сорту:
М’якоть біла, соковита, кисло-солодка, з підвищеним вмістом кислоти, але в цілому смак дуже хороший і заслуговує на увагу. Зрілі плоди надзвичайно ароматні і запашні. Завдяки якісним і товарних плодам, а також високим смаковим якостям сорт придбав надзвичайно високу популярність.
Плоди до обривання дуже добре закріплені на дереві і не опадають. За збереження врожаю можна не турбуватися. Яблуні придатні для закваски. Плоди споживаються в будь-якому вигляді, будь то консервація, з подальшою переробкою, виготовлення якісних компотів, закваски, повидла і так далі.
Сорт невибагливий у вирощуванні і порівняно стійкий до основних хвороб яблуні.