Яблуко Кальвіль Сніговий
Яблуко Кальвіль Сніговий
100.00 грн.
Поділитись:
  • facebook
  • telegram
  • viber
Опис

Розмір: Середні

Вага плода: 100 -170 г

Дозрівання: Середина вересня

Морозостійкість: Висока

Схема посадки: 4 х 4 м

 

Особливості сорту: Цвіте в середні строки і недовго. Плодоношення починається на 3-4 рік. Сорт дає щорічні високі врожаї. Плоди масою 100-170 г, одномірні, округло-конічні, світло-зелені або зеленувато-жовті з дрібними малопомітними підшкірними крапочками. Шкурочку тонка, щільна, еластична, гладка, блискуча. М'якоть біла, щільна, ніжна, гарного кисло-солодкого смаку. У південних регіонах на яблуках може проявлятися червоний покрив у вигляді плям з сонячної сторони. Знімна зрілість плодів настає в середині вересня, споживча - в жовтні-листопаді. У сховищі лежать до січня-лютого, але м'якоть стає більш пухкою.
Сніговий Кальвіль має імунітет до парші, але може братися борошнистою росою, особливо, якщо збережеться у вологій погоді. Щоб уберегти врожай від цього захворювання необхідно проводити регулярні проріджування крони і обприскування рослин хімічними речовинами.
Перевагами сорти яблук Сніговий Кальвіль вважаються хороша зимостійкість, висока врожайність, ранній період плодоношення і відмінний смак яблук. До недоліків відносяться: недостатня транспортабельність плодів і можливість осипання фруктів при несвоєчасній збиранні врожаю.

Ви маєте запитання?
Дякуємо за Ваше запитання!
Ми якомога скоріше намагатимемося надати Вам відповідь.